NVMT presenteert: SHOTIME!

28 nov 2018
Op zaterdag 13 april 2019 organiseert de NVMT opnieuw een NVMT-symposium. Na het grote succes van Thoracic Parc vorig jaar, waarin de thoracale wervelkolom centraal stond, is het nu tijd voor de schouder regio. Het congres is dan ook getiteld SHOTIME! Vooraanstaande sprekers nemen de tijd om dieper in te gaan op de ‘SHOulder’.

Mysteries ontrafeld

Er is veel interesse in de schouderregio, maar er blijkt ook nog heel veel onduidelijk of onbekend te zijn. Op het NVMT-symposium 2019 kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar de schouder. Er is aandacht voor verscheidene aandoeningen als AC/SC klachten, frozen shoulder en TOS problematiek. Ook zal de zin en onzin van opereren besproken worden door een orthopeed.

Het mysterie van de schouder staat dus deze editie uitgebreid in de spotlights!

Mis het niet!
Ook dit jaar is er weer een informatiemarkt, ontbijt- en lunchsessies. Wil jij deelnemen aan SHOTIME? Als NVMT-lid ontvang je binnenkort een persoonlijke uitnodiging met aanmeldlink en niet-leden kunnen zich vanaf medio december aanmelden.

Voor wie interessant
Ons congres is niet alleen interessant voor manueel therapeuten, maar ook o.a. voor fysiotherapeuten, docenten fysiotherapie en/of manuele therapie en studenten. Iedereen is welkom, er is echter een limiet aan het aantal beschikbare plaatsen op de congreslocatie NBC, te Nieuwegein. Dus wees er snel bij en we zien je graag op zaterdag 13 april!
Waar: NBC Nieuwegein - Utrecht

Wanneer: zaterdag 13 april 2019