Algemene Ledenvergadering

28 november is de najaars-alv van de NVMT in het Van der Valk Hotel te Houten. We presenteren dan de plannen en activiteiten voor 2020 en als wel de contributie. De ALV is live te volgen via een livestream voorzien van een wachtwoord. Login om direct naar de livestream te kunnen gaan.

Algemene Ledenvergadering op 28 november

Programma en locatie Algemene Ledenvergadering De volgende Algemene Ledenvergadering van de NVMT vindt plaats op donderdag 28 november. H...

Alleen voor leden

Voor leden is meer informatie aanwezig. Word lid om dit te kunnen lezen of log in als u al lid bent.

Prof. dr. R.A.B Oostendorplezing - ‘Adverse events in usual care manual therapy in The Netherlands’

Met de ALV willen we het beleidsmatige en inhoudelijke bij elkaar brengen. Door voorafgaand aan de ALV door Renske Peters de jaarlijkse prof. dr. R.A.B. Oostendorp-lezing met als onderwerp: ‘Adverse events in usual care manual therapy in The Netherlands’ te laten geven.

Wat komt er aan de orde:

In deze lezing neemt Renske Peters je mee in de aanleiding en opzet van het Amersfoorts Nekonderzoek In de Master manueel therapie Opleiding (ANIMO). Aanleiding voor het opzetten van de ANIMO-studie was de onrust die maatschappelijk en binnen de beroepsgroep ontstond naar aanleiding van de kritische houding van de Inspectie van de Gezondheidszorg en Jeugd ten aanzien van het (hoog-) cervicaal manipuleren.

Live te volgen via: 

https://valomedia.nl/adverse-events-in-usual-care-manual-therapy-in-the-netherlands/

Inschrijven kan via mijnkngf.nl.

Vergaderstukken

U kunt de vergaderstukken na inloggen inzien: 

Deze uitnodiging en andere ALV-documenten kun je op verzoek ook per post ontvangen. Daarvoor kunt u een mail sturen naar secretariaat@nvmt.nl

Trefwoorden: