25 maart 2021

Vacature NVMT-bestuur portefeuille Kwaliteit van de manueel therapeut

Ben jij een ambitieuze professional die de waarde inziet van specialisatie en differentiatie, naast de waarde van de algemeen fysiotherapeut? Ben je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van de manuele therapie? Heb je affiniteit met onderwijs? Ben je nieuwsgierig naar de randen van het vakgebied en wil je daar samen met anderen een mening over vormen? Ben je ondernemend ingesteld en neem je graag het initiatief? Dan ben jij misschien wel onze droom kandidaat om het bestuur van de NVMT te versterken.

We zoeken jou!

Aan het einde van dit jaar ontstaat binnen het bestuur van de NVMT een vacature door het vertrek van Francois Maissan. Francois heeft zich dan negen jaar ingezet voor de manuele therapie in het algemeen en de NVMT in het bijzonder. Statutair is na negen jaar de tijd gekomen om plaats te maken voor een opvolger. Dat geeft nieuwe bestuursleden de kans om met nieuwe inzichten de koers van de NVMT mede te bepalen.

Wil jij je inzetten voor de kwaliteit van de manueel therapeut en de manuele therapie? Wil je samen met anderen inzetten met om ons vak naar een hoger plan te brengen. Wil jij samenwerken met andere partijen binnen en buiten de fysiotherapie om de doelen van de NVMT te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse? Lees hier het volledige profiel.

Reageren kan tot 15 juni via secretariaat@nvmt.nl.