15 november 2021

Rob Oostendorp-lezing op 24 november is uitgesteld en ALV gaat online!

De lezing van Edwin de Raaij “Pijn is perceptie, ook voor de manueeltherapeut” hebben wij, naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen, in overleg met Rob Oostendorp en Edwin de Raaij uitgesteld.

Beiden vinden het belangrijk dat deze lezing (gedeeltelijk) live plaatsvindt en wij als bestuur onderschrijven dit. Edwin de Raaij wil zijn lezing voor Rob Oostendorp, als inspirator voor zijn huidige werk, live voor Rob tot zijn recht laten komen. 
Wij hopen dat dit in januari/februari 2022 kan plaatsvinden en wij zullen de nieuwe datum voor iedereen tijdig bekend maken. Natuurlijk zal de lezing ook dan online te volgen zijn.

Zodra er meer duidelijkheid is over de mogelijkheid tot live- bijeenkomsten (voor zover dit mogelijk is) zullen wij de mensen die nu hebben ingeschreven persoonlijk berichten. Houd ook de Website, Facebook en LinkedIn in de gaten.

ALV gaat online door

De ALV van 24 november zal wel doorgaan, maar alleen online. Degenen die zich voor de live-vergadering hebben aangemeld krijgen hier nog nader bericht over.