08 februari 2022

Capita Selecta lezing: Tinnitus en hoofdpijn

MSG Science Netwerk Fysiotherapie & Master in Musculoskeletal Physiotherapy Sciences nodigen je uit voor de Capita Selecta webinar: “Tinnitus en hoofdpijn” door dr. Annemarie van der Wal en dr. Willem De Hertogh. Op dinsdag 8 februari 19:00u tot 21:30u

Op dinsdag 8 februari staat de volgende Capita Selecta lezing gepland. Deze online Capita Selectalezing zal weer uit 2 delen bestaan.

De eerste presentatie wordt verzorgd door dr. Annemarie van der Wal en staat in het teken van haar thesis “Tinnitus and temporomandibular disorders : a study on the effectiveness of conservative temporomandibular treatment on tinnitus”. Annemarie van der Wal is kort geleden gepromoveerd op dit onderwerp en is momenteel werkzaam bij het ACTA, Amsterdam.

Haar promotor, prof. dr. Willem De Hertogh, verbonden aan de Universiteit Antwerpen, is niet alleen bekend van zijn onderzoek op het gebied van duizeligheid en tinnitus, maar ook op het gebied van hoofdpijn. In de tweede presentatie zal Willem De Hertogh ingaan op huidige ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en de behandeling van hoofdpijn.

Kosten deelname

  • MSG-leden ( NVMT, NVFS, NVOF, NFP): gratis.
  • Deelname als lid van MSG Science Netwerk Fysiotherapie: gratis
  • Alumni en studenten van de Master of Sciences Musculoskeletal Physiotherapy Sciences: gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht via deze website.
  • Overige studenten (opleiding Fysiotherapie of Master-opleiding): gratis
  • KNGF lid: 20 euro
  • Niet-KNGF lid: 25 euro

Accreditatie:

Punten voor het Keurmerk en de KRF registers AF, MT, OF, PSF en SFT zijn aangevraagd.