23 maart 2022

Netwerken, dat doe je toch samen?

Netwerken is belangrijk voor groei. Voor jou persoonlijk, jouw patiënten en collega’s en je onderneming: de specialistische fysiotherapiepraktijk. Maar, misschien is netwerken wel helemaal niet je tweede natuur. Hoe doe je het eigenlijk, netwerken? Hoe kom je met elkaar in contact, wat kun je met een ander delen of heb je nodig voor een netwerk?

De regio-ambassadeurs van de NVMT helpen je op weg. En daarom doen we deze oproep. Heb je een leuk initiatief dat je wilt delen of een voorbeeld uit je eigen netwerk? Of zoek je collega’s voor je (specifieke) netwerk? Laat het ons weten. We zijn heel benieuwd naar de verhalen uit de regio en delen deze graag met andere NMVT-collega’s. In de NVMT-nieuwsbrief.

 

Een paar voorbeelden:

  • Je hebt een waardevol netwerk voor een specifieke patiëntengroep.
  • Profiteren van elkaars specialisme. Werk je samen met andere specialisme in de fysiotherapie en heb je een mooi verhaal over samenwerking? Of nieuwe inzichten?
  • Een succesverhaal over bijvoorbeeld een interventie, met een persoonlijke ervaring, dankzij innovatie of samenwerking en misschien om van te leren en blijven ontwikkelen.

Mail je regio-ambassadeur een korte samenvatting en wij zorgen samen met jou voor een mooi bericht in deze nieuwsbrief en op de website. Leuk voor jou, de zorg voor jouw patiënten, collega’s en onderneming. 

Manueel therapeuten zijn heel actief, dus laten we dat ook delen!

Regio Noord-West:

Tom Wijnands, Martine Verwoerd en Marnix van Leeuwen

Regio Zuid-West:

Jeroen Dockx en Joost Magermans


Regio Noord-Oost:

Alfred Feikens, Willem Langoor en Roland Reezigt.

Regio Zuid-Oost:

Ron van Heerde en Rob Tijssen