fb-1315-x-851-goed.jpg
07 september 2022

Drie belangrijke datums voor in je agenda

Nog één keer willen we je wijzen op drie bijeenkomsten die al aanstaande maandag, volgende week zaterdag en over een maand in onze agenda staan. Heb jij ze ook al genoteerd? Er is namelijk nog plek!

Maandag 12 september

Tijdens de extra ALV aanstaande maandag nemen de leden van de NVMT een besluit over de Master-eis als herregistratie-eis. En ook de ‘Beroepsnorm manuele therapie in de cervicale wervelkolom bij hoofdpijn of nekpijn’ staat op de agenda. Je kunt online en op locatie (in Utrecht) aanwezig zijn tijdens de ALV. Alle informatie vind je op de website. Meld je aan en stem mee over twee belangrijke onderwerpen!

Beslis mee 

Zaterdag 17 september

Die datum herken je vast al: hét NVMT-congres. Met indrukwekkende sprekers, accreditatie voor Nederlandse en Belgische bezoekers en op een passende locatie: Papendal. Je kunt de lezingen overigens ook online volgen. Bekijk alvast een paar filmpjes en tot de 17e!

Ik ben erbij 

Woensdag 5 of 12 oktober

Nog meer kennis doe je op tijdens de vakinhoudelijke avonden in respectievelijk Nijmegen (de HAN Hogeschool op 5 oktober) of Alkmaar (op 12 oktober in het AFAS AZ Stadion). Het thema is: de nieuwe Beroepsnorm ‘manuele therapie in de cervicale wervelkolom’ en de consequenties voor de manueel therapeut. Lees meer en

meld je aan

Tot snel!

Het NVMT-bestuur