nvmt-7-web.jpg.png
24 januari 2023

Gezocht: nieuwe NVMT-regioambassadeurs

Als regioambassadeur weet je wat er speelt! Je hoort van praktijken wat er gebeurt in jouw regio, luistert naar dat waar collega’s mee te maken krijgen in hun werk.

In de regio waarvoor je werkt ben je daarnaast dé contactpersoon die altijd dichtbij is. En tijdens de vakinhoudelijke avonden, die je samen met het team organiseert, deel je vakinhoudelijke kennis die ertoe doet. Je positioneert de NVMT en brengt ons vak onder de aandacht. Een tegelijk afwisselende, belangrijke en interessante rol dus, die je een paar uur tijd per maand kost.

Wat ga je doen?
Binnen jouw regio laat je zien wat de NVMT doet voor manueeltherapeuten. Je spreekt praktijken en collega’s en bent voor hen het gezicht van de NVMT. Om goed geïnformeerd te blijven volg je de nieuwsbrieven en sociale media van de NVMT. Tijdens bijvoorbeeld de heidagen spreek je het bestuur, maar de regioambassadeurs werken ook mee aan de drie belangrijke projecten van de vereniging dit jaar: het Merk Manuele Therapie, Kennislab en het project Vliegwiel.

Je doet dat allemaal voor leden, maar spreekt ook manueeltherapeuten die geen lid zijn van de NVMT. Hen betrek je ook bij de ontwikkelingen binnen de manuele therapie en natuurlijk de vereniging.

Het team
Het team bestaat uit netwerkers die flexibel zijn, makkelijke praters die zien en willen delen wat er speelt in de manuele therapie en het team. We willen komend jaar nog veel actiever zijn en daarom zoeken we dus drie nieuwe collega’s. En we waarderen eigen initiatief heel erg!

In elke regio (Zuidwest, Noordwest, Noordoost en Zuidoost) werken twee regioambassadeurs samen. Daarnaast spreek je elkaar 1x per twee maanden als team. En dus tijdens de vakinhoudelijke avonden en de heidagen met het bestuur.

Meld je aan!
In het kort op een rijtje:

  • We zoeken regioambassadeurs voor de regio’s Zuidwest en Noordoost. Werk je in een andere regio en lijkt het je ook leuk? Schroom niet en reageer!
  • Je krijgt een vacatievergoeding voor je werkzaamheden in de regio
  • Dit is een leuke interessante rol voor een betrokken collega. Ook als je bijvoorbeeld in de toekomst een volgende stap wilt zetten binnen de verenging

Wil je meer weten of meteen regioambassadeur worden? Stuur dan een mail naar Marianne de Roon [email protected]  of bel 06-44052427.