nvmt-7-web.jpg.png
28 april 2023

Gezocht: nieuwe NVMT-ambassadeurs

Als ambassadeur weet je wat er speelt! Je hoort van praktijken wat er gebeurt in jouw regio, luistert naar dat waar collega’s mee te maken krijgen in hun werk.

Je bent dé contactpersoon die altijd dichtbij is. En tijdens de vakinhoudelijke avonden, die je samen met het team organiseert, deel je vakinhoudelijke kennis die ertoe doet. Je positioneert de NVMT en brengt ons vak onder de aandacht. Een tegelijk afwisselende, belangrijke en interessante rol dus, die je een paar uur tijd per maand kost.

Wat ga je doen?
Je laat zien wat de NVMT doet voor manueeltherapeuten. Je spreekt praktijken en collega’s en bent voor hen het gezicht van de NVMT. Om goed geïnformeerd te blijven volg je de nieuwsbrieven en sociale media van de NVMT. Tijdens bijvoorbeeld de heidagen spreek je het bestuur, maar de ambassadeurs werken ook mee aan de drie belangrijke projecten van de vereniging dit jaar: het Merk Manuele Therapie, Kennislab en het project Vliegwiel.

Je doet dat allemaal voor leden, maar spreekt ook manueeltherapeuten die geen lid zijn van de NVMT. Hen betrek je ook bij de ontwikkelingen binnen de manuele therapie en natuurlijk de vereniging.

Het team
Het team bestaat uit netwerkers die flexibel zijn, makkelijke praters die zien en willen delen wat er speelt in de manuele therapie en het team. We willen komend jaar nog veel actiever zijn en daarom zoeken we dus drie nieuwe collega’s. En we waarderen eigen initiatief heel erg!

Je spreekt elkaar 1x per twee maanden als team. En dus tijdens de vakinhoudelijke avonden en de heidagen met het bestuur.

Meld je aan!
In het kort op een rijtje:

  • We zoeken dus ambassadeurs, het maakt niet uit waar je woont
  • Je krijgt een vacatievergoeding voor je werkzaamheden
  • Dit is een leuke interessante rol voor een betrokken collega. Ook als je bijvoorbeeld in de toekomst een volgende stap wilt zetten binnen de vereniging

Wil je meer weten over de ambassadeurs of je meteen aanmelden als nieuwe ambassadeur? Stuur dan een mail naar Jeroen Dockx: [email protected]