Coccygodynie

Datum:13 september 2019
Organisator: Rost Therapy
Locatie:
THIM Hogeschool voor Fysiotherapie NieuwegeinNieuwegein
Coccygodynie is een aandoening die het leven van patiënten ernstig kan verstoren. Gelukkig zijn er verschillende behandelwijzen. Leer meer over het stellen van de juiste diagnose en verschillende behandelmethoden.

Praktijkcursus

Wilt u de juiste diagnose kunnen stellen en ­verschillende behandelmethoden kunnen toepassen? Dan is deze cursus de juiste keuze. U krijgt inzicht in de anatomie en biomechanica van het bekkengebied en leert veilige behandeltechnieken om de klachten te ­verminderen of zelfs weg te nemen. Als voorbereiding op deze praktijkdag volgt u zelf vooraf een verplichte online cursus. 

Leden van de NVMT krijgen 10% korting bij aanmelding o.v.v .nvmt-leden-10.

Over Rost Therapy

Bovenstaande kortingscode geldt voor een korting van 10% op de praktijkcursus coccygodynie, georganiseerd door Rost Therapy onder docentschap van drs. Cecile Röst en Meine Veldman. Beide docenten zijn sinds 2012 actief bezig met met het geven van cursussen aan (bekken-)fysiotherapeuten en manueel therapeuten over onderzoek en uitwendige behandeling van Coccygodynie. U kunt de cursus vinden via deze link: https://rosttherapy.com/nl/cursus/coccygodynie-i. We hopen u spoedig op een van onze cursusdagen te verwelkomen.

Trefwoorden: