Pilot ALV in de regio 29 november 2018

14 dec 2018
De najaars ALV was dit keer heel bijzonder. Bijzonder, omdat men de ALV op 3 locaties kon bijwonen; Utrecht, Roermond of thuis op de bank. Onze regio ambassadeur Rob Tijssen van regio Zuidoost heeft zich hard gemaakt om de ALV dichter bij zijn collega’s te krijgen, waardoor wij als bestuur meer input ontvangen op het jaarplan. In Utrecht waren 5 bestuursleden met 14 leden aanwezig en in Roermond waren bestuurslid Marianne de Roon, Rob Tijssen en 15 leden aanwezig.

Levendige discussie

Tussen Theaterhotel de Oranjerie in Roermond en van der Valkhotel Utrecht is een Skypeverbinding gemaakt. Op deze manier kon Roermond de Oostendorplezing volgen, welke verzorgd werd door Marloes Thoomes; schouderpijn in de eerste lijn. Hierna ontstond er een interactieve algemene leden vergadering, waarbij zowel de collega’s in Utrecht als Roermond actief konden deelnemen.

Dit gaf een hele nieuwe dynamiek aan de vergadering. De vragen werden goed en duidelijk geformuleerd en er werd aandachtig naar elkaar geluisterd. Het standpunt ten aanzien van kwaliteitsborging heeft goede kritische vragen gekregen uit de beide zalen, waarbij besloten is dit punt niet ter stemming te brengen, omdat een aantal zaken in dit standpunt duidelijker geformuleerd moeten worden.

Het voorstel om een pilot op te zetten om in 2019 met een transparante methode de kwaliteitsborging vorm te geven is geaccordeerd door de leden.

Positieve reactie

Op beide locaties is positief gereageerd op deze vorm van de ALV. De opkomst was natuurlijk nog niet zoals gewenst, maar mogelijk kunnen we de locaties uitbreiden als hier voldoende belangstelling voor is. Tevens zijn we ons bewust van de drukte in het najaar met een ALV KNGF, de Dag van de Fysiotherapie en feestdagen. In hoeverre we naar één ALV (voorjaar) per jaar kunnen gaan, moeten we als bestuur beoordelen in komende bestuursvergaderingen. Onderstaand formulier kunt u gebruiken om aan te geven of we bij u in de regio een ALV kunnen organiseren. 

Geef uw reactie:

ALV livestream deel 1

<!--cke_bookmark_1462S--><!--cke_bookmark_1462E-->

Alleen voor leden

Voor leden is meer informatie aanwezig. Word lid om dit te kunnen lezen of log in als u al lid bent.

ALV livestream deel 2

<!--cke_bookmark_824S--><!--cke_bookmark_824E-->

Prof. Oostendorp lezing door Marloes Thoomes - De Graaf

Trefwoorden: