Word jij onze nieuwe regioambassadeur?

22 mrt 2018
De NVMT wil met behulp van regioambassadeurs een aantal belangrijke speerpunten uit het meerjarenplan mede vorm gaan geven.

Op zoek naar

Het doel in 2017 was om twee regioambassadeurs per regio aan te stellen. Inmiddels zijn Roland Reezigt, Sjoerd Kielstra, Ingeborg Husen , Jurgen Hanssens en Ron van Heerde benoemd. Rud Raymakers en Tom van Teeffelen hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor regio Noordwest, maar zijn helaas te druk met andere werkzaamheden. Langs deze weg nogmaals dank voor jullie inzet. Hierdoor zijn we nog op zoek voor twee regio's naar kandidaten:  voor Noordwest Nederland zijn we op zoek naar twee kandidaten die deze rol op zich willen nemen. En in Zuidoost zijn we op zoek naar één kandidaat.

Heb jij: 

  • een regionaal netwerk met andere manueel therapeuten?
  • connecties met andere beroepsinhoudelijke verenigingen?
  • relaties met andere stakeholders zoals zorgverzekeraars, specialisten of zorggroepen?
  • een grote dosis enthousiasme om samen te werken ?

Dan komen we graag met je in contact via deroon@nvmt.nl; Marianne de Roon, portefeuillehouder PR en Communciatie. 

Ledenbinding

Het is van belang dat we met onze grote groep manueel therapeuten een eenheid vormen. Via de regio willen we bestaande activiteiten een boost geven en input krijgen om nieuwe activiteiten te ontwikkelen, waarbij wij als NVMT kunnen faciliteren om elkaar vaker te ontmoeten en netwerkvorming zullen bevorderen.

Profilering

Manuele therapie moet nog meer als een sterk merk gezien gaan worden. Samen met andere beroepsinhoudelijke verenigingen (waaronder de musculoskeletale groep) kunnen er vakinhoudelijke avonden georganiseerd worden, waarbij we kunnen laten zien welke rol wij hierin hebben. Avonden met andere stakeholders zoals specialisten, zorgverzekeraars etc. behoren ook tot de mogelijkheden. Succesavonden/acties binnen één regio kunnen ook uitgerold worden in de andere regio’s.

Trefwoorden: