Word jij onze nieuwe NVMT Regioambassadeur in Noordoost of Noordwest?

31 okt 2018
De NVMT is een landelijke vereniging met ruim 2.000 leden. Door de inzet van NVMT regio-ambassadeurs versterkt de NVMT het contact met de leden, betrekt hen bij vak inhoudelijke ontwikkelingen en zorgt zo dat we samen kunnen werken aan een duidelijke positionering van de manuele therapie landelijk, maar vooral in de regio.

Wat ga je doen?

Regio-ambassadeurs zijn zo een belangrijke schakel tussen het landelijk bestuur en de leden. Zij werken volledig mee bij het ontwikkelen van plannen en projecten door tweemaal per jaar deel te nemen aan kaderdagen.

Regio-ambassadeurs organiseren naast het onderhouden van de regionale contacten ook inhoudelijke bijeenkomsten. Dit najaar over ‘Hip-spine syndroom bij sportgerelateerde heup en liesblessures’ op 7 en 14 november. (zie ook: https://nvmt.kngf.nl/actueel).

Regio-ambassadeurs krijgen ondersteuning vanuit het NVMT-bureau.

Informatie?

Vind jij het interessant om samen met een collega in de regio aan de slag te gaan als regio-ambassadeur meldt je dan aan: secretariaat@nvmt.nl.

Wil je meer informatie dan kun je deze stellen aan bestuurslid Marianne de Roon: deroon@nvmt.nl

Wil de regio-ambassadeurs zelf ontmoeten kom dan naar de ALV op 29 november of kom langs op de Dag van de Fysiotherapeut op 8 december a.s.

Meer informatie vind je ook op de site: https://nvmt.kngf.nl/NVMT/Vereniging/regioambassadeurs.html

Trefwoorden: