NVMT - Young Professionals

21 jun 2019
NVMT - Young Professionals is het netwerk van en voor jonge, ambitieuze professionals (tot en met 35 jaar) die in de gezondheidszorg werken met het specialisme Master Manuele Therapie. Commissieleden Tom Wijnands, Reinesta Mier en Marjolein Tetteroo stellen zich voor.

Even voorstellen

“Ik ben Marjolein Tetteroo. Ik werk sinds 2010 als fysiotherapeut en ben in 2016 afgestudeerd als manueel therapeut. Ik heb een praktijk in Rijswijk en werk daarnaast ook in Rotterdam. Naast het werken in de praktijk wil ik graag wat bijdragen aan de versterking van de positie van ons vak. Hoe kunnen wel elkaar nog sterker maken? Ik denk dat daar een grote rol weggelegd is voor de nieuwe generatie manueel therapeuten. Daarom heb ik me aangesloten bij de Young Professionals commissie.”

“Ik ben Tom Wijnands, en ben vanaf de start betrokken bij de commissie Young Professionals. Sinds 2012 ben ik manueel therapeut. Ik ben praktijkhouder in de omgeving van Haarlem. Ik vind het belangrijk om aangesloten te zijn bij de NVMT omdat een vereniging onze positie in de soms sterk veranderende zorgmarkt kan vertegenwoordigen. Zelf vind ik het belangrijk om ook een steentje bij te dragen, zodat we onze toekomst kunnen verstevigen!”

 “Ik ben Reinesta Mier en sinds de start actief in de commissie Young Professionals. Ik ben sinds 2016 manueel therapeut en heb een praktijk in Groningen. Omdat er naast het uitoefenen van ons mooie vak soms veel geregel bij komt kijken, ben ik aangesloten bij de NVMT. Ik vind het belangrijk dat er een beroepsvereniging is die zich inzet voor ons vak en vooral onze toekomst binnen de gezondheidszorg. Omdat mijn leeftijdsgenoten qua aantal matig vertegenwoordigd zijn binnen het ledenbestand van de NVMT heb ik me aangemeld om mee te werken in deze commissie en het bestuur te adviseren vanuit het oogpunt van de jonge manueel therapeuten.”

Je kunt ons bereiken via: YPN@nvmt.nl.

Trefwoorden: