Prof. dr. Oostendorp lezing: ‘Adverse events in usual care manual therapy in The Netherlands’

15 okt 2019
Op donderdag 28 november staat de Najaars-ALV en de Oostendorplezing gepland, waarin we vooral aandacht besteden aan actuele ontwikkelingen op inhoudelijk gebied en ook de plannen presenteren voor de komende jaren. Plannen die tot stand zijn gekomen in overleg met collega’s in het veld. De actualiteit laat ook zien dat er veel te doen is rond de fysiotherapie en dat dit van invloed kan zijn op de toekomst van ons vak. Het belang om samen met de leden hierbij stil te staan en uw stem daarin te horen is daarvoor van groot belang.

Prof. dr. R.A.B Oostendorplezing - ‘Adverse events in usual care manual therapy in The Netherlands’

Met de ALV willen we het beleidsmatige en inhoudelijke bij elkaar brengen. Door voorafgaand aan de ALV door Renske Peters de jaarlijkse prof. dr. R.A.B. Oostendorp-lezing met als onderwerp: ‘Adverse events in usual care manual therapy in The Netherlands’te laten geven.

Wat komt er aan de orde:

In deze lezing neemt Renske Peters je mee in de aanleiding en opzet van het Amersfoorts Nekonderzoek In de Master manueel therapie Opleiding (ANIMO). Aanleiding voor het opzetten van de ANIMO-studie was de onrust die maatschappelijk en binnen de beroepsgroep ontstond naar aanleiding van de kritische houding van de Inspectie van de Gezondheidszorg en Jeugd ten aanzien van het (hoog-) cervicaal manipuleren. Accreditatie is toegekend voor de  registers AF en MT. 

De Oostendorplezing is ook live te volgen via de volgende link: https://valomedia.nl/adverse-events-in-usual-care-manual-therapy-in-the-netherlands/

Meer informatie en inschrijven via mijnkngf.nl

Programma

Programma prof. dr. R.A.B. Oostendorp-lezing:  

17.45-18.20 uur Ontvangst met eten

18.30 uur start de prof. dr. R.A.B. Oostendorp-lezing - Renske Peters MSc.

Programma Algemene ledenvergadering NVMT   

18.45-19.20 uur Ontvangst met eten 

19.30 uur start de algemene ledenvergadering

21.30 uur afsluiting met een drankje.

Voor NVMT-leden geldt:

- Deelname aan de lezing gratis
- Parkeren is gratis (middels uitrijkaart
voor alle overige leden brengen we €10,- in rekening (alleen leden hebben toegang tot de ALV) 

Locatie

Hotel van der Valk Houten

Hoofdveste 25

3992 DH HOUTEN

Trefwoorden: