Informatie over de continuïteitsbijdrage

13 mei 2020
Goed nieuws! Vandaag ontvingen we meer informatie over de continuïteitsbijdrage die je vanaf 15 mei kunt aanvragen. Fysiotherapeuten mogen de bijdrage als eerste aanvragen, met terugwerkende kracht tot 1 maart.

Aanvragen via VECOZO

Het aanvragen van de continuïteitsbijdrage loopt via VECOZO. Zorgaanbieders die nog niet zijn aangesloten bij VECOZO en een beroep op de regeling willen doen, wordt geadviseerd de aanmelding zo snel mogelijk te regelen via www.vecozo.nl/diensten/aanmelden.

Praktisch punt van aandacht

Een van de voorwaarden voor het aanvragen van de continuïteitsbijdrage is een UBO-registratieDeze registratie is alleen nodig als je daarover een mail hebt ontvangen van Vektis. Kreeg je geen mail? Dan zijn jouw gegevens bekend en hoef je niets te doen.

Informatie van ZN

  • Lees hier de bevestigingsbrief van ZN
  • Bekijk hier het overzicht van de specifieke zorgsoorten die onder deze regeling vallen en de percentages die in de regeling gehanteerd worden.
  • Bekijk hier een handige infographic met verdere uitleg
  • Bekijk op de website van ZN veel gestelde vragen en antwoorden

Algemene informatie coronavirus

Als NVMT volgen we de informatievoorziening vanuit het KNGF. Is er specifiek informatie voor manueel therapeuten, dan laten we je dat direct weten via onze nieuwsbrief en op onze website. 

Lees hier de informatie en het laatste nieuws vanuit het KNGF.

Trefwoorden: