2024-04-20_nvmt_congresdorienhein-02.jpg
01 november 2023

NVMT - young professionals

NVMT young professionals is een netwerk binnen de NVMT van en voor jonge, ambitieuze manueel therapeuten tot en met 35 jaar.

De leden van Young Professionals denken met de NVMT mee over de (langetermijn)visie van de vereniging, zijn betrokken bij het jaarlijks symposium én houden nauw contact met de studenten en net-afgestudeerde manueel therapeuten.

Tim Luijsterburg

'Ik ben Tim Luijsterburg en sinds 2023 lid van de NVMT Young Professionals. Ik werk als manueel therapeut in Rhoon. De reden waarom ik manueel therapeut ben geworden is dat ik patiënten op een zo goed en ‘tailor made’ mogelijke manier wil helpen. De ‘tools’ en kennis die ik binnen de manuele therapie heb verworven, passen daar naadloos bij.

Naast mijn werk in de praktijk vind ik het belangrijk om deel te nemen aan de (verdere) ontwikkeling en positionering van de manuele therapie in een als maar veranderende zorgmaatschappij. Een van de reden om mij aan te sluiten bij de Young Professionals is dat ik samen wil werken aan een sterke, eensgezinde en doeltreffende beroepsgroep die er voor iedereen is. Aan de zijkant schreeuwen kan immers iedereen, ik vind het tijd om er wat aan te doen! Jij ook?!'

Je kunt mij bereiken via: [email protected]

Rianne Pennings

'Ik ben Rianne Pennings sinds september 2021 afgestudeerd als manueel therapeut. Ik ben 28 jaar oud en zowel mijn bachelor als master aan de Hogeschool Utrecht gedaan.

Sinds 2020 heb ik mijn eigen fysiopraktijk in Dinxperlo in het mooie oosten van het land. Waar ik met een prachtig team elke dag de beste fysiotherapeutische zorg wil leveren.

Ik vind het belangrijk om ook op andere gebieden in de manuele therapie een steentje bij te dragen en ben van mening dat je als vereniging samen sterker staat en zo het fysiotherapeutische landschap beter en mooier op de kaart kan zetten. Waar uiteindelijk de patiënt de vruchten van plukt.' Je kunt mij bereiken via [email protected]

Jeanine Frenk

‘Ik ben Jeanine Frenk en sinds maart 2022 lid van de NVMT Young Professionals. Ik ben sinds 2015 fysiotherapeute en begon in 2020 als manueel therapeut. Ik heb een eigen praktijk en wil meer betekenen voor ons vakgebied naast alleen het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Na mijn gesprek met Rob Oostendorp voor het NVMT magazine kwam het besef dat je alleen niet sterk genoeg staat voor ons vakgebied. Het is erg belangrijk dat er een vereniging is die de beroepsgroep manuele therapie vertegenwoordigt, namens alle manueel therapeuten.

Voor de toekomst zie ik de NVMT als een sterke vereniging met alle manueel therapeuten in Nederland als lid. Een plek waar we onze kennis kunnen delen, ideeën kunnen uitwisselen en samen de toekomst van de manueel therapeut kunnen borgen, binnen de beweegzorg. Je kunt me bereiken via [email protected]