03 juli 2021

Word lid!

Word lid en profiteer van de voordelen van het lidmaatschap.

De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al 40 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland. Bijna 2.000 leden profiteren van de voordelen van het lidmaatschap: kennis, belangenbehartiging en producten en diensten.

De voordelen op een rij:

  • Producten, diensten en advies op maat
  • Richtlijnen, factsheets en publicaties
  • Lezingen en workshops: speciaal voor NVMT leden
  • Jaarlijks NVMT-congres
  • Patiënten-informatie over manuele therapie
  • Gratis toegang tot wetenschappelijke artikelen

De NVMT is aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is lid van de International Federation of Orthopedic Physical Therapists (IFOMPT), de World Physical Therapy (WPT) en de World Health Organisation (WHO).

Je kunt alleen lid worden van de NVMT in combinatie met een lidmaatschap van het KNGF.

Het lidmaatschap

Algemeen NVMT- lidmaatschap

Sta je geregistreerd in het deelregister manueel therapeut van KRF NL of van Stichting Keurmerk Fysiotherapie? Dan kun je lid worden van de NVMT voor € 227,- per jaar. Je profiteert dan van alle voordelen van het lidmaatschap.

Ga naar mijnkngf.nl (kies de optie Word lid van een BI).

Ik ben student

Ben je 1e, 2e of 3e jaars-masterstudent manuele therapie? Dan ben je gratis lid van onze vereniging! Je profiteert van alle voordelen van het lidmaatschap zoals korting op wetenschappelijke artikelen en lezingen en symposia.

Ga naar mijnkngf.nl (kies: NVMT aspirant lid).

Partnerlidmaatschap

Ben jij én je partner manueel therapeut en sta je allebei geregistreerd in het deelregister manueel therapeut van KRF NL of van Stichting Keurmerk Fysiotherapie, dan krijg je een mooie partnerkorting. Samen ben je dan lid van de NVMT voor € 410,-.

Ga naar mijnkngf.nl (kies: Word lid van een BI).

Buitengewoon lid

Je bent niet (meer) geregistreerd in het deelregister manueel therapeut van KRF NL of Stichting Keurmerk Fysiotherapie, maar je wilt graag op de hoogte blijven van alles wat er binnen de manuele therapie en onze vereniging gebeurt, dan kun je voor € 25,- per jaar buitengewoon lid worden.

Ga naar mijnkngf.nl (kies: NVMT Buitengewoon lid).

Lidmaatschap voor belangstellenden

Dit lidmaatschap is voor mensen die niet als fysiotherapeut werken, maar wel werkzaam zijn in het vakgebied of als fysiotherapeut in het buitenland werken. € 188,- per jaar.

Ga naar mijnkngf.nl (kies: NVMT Belangstellend lid).

Lidmaatschap organisatie

Ben je bijvoorbeeld manager van een praktijk of werk je bij een zorgverzekeraar? En je wilt op de hoogte blijven van alles wat er binnen de manuele therapie en onze vereniging gebeurt, dan kun je voor 328,- per jaar ‘Lid organisatie/rechtspersoon’ worden.

Heb je een vraag over een lidmaatschap? Bel of mail: (033) 467 29 29 (kies 1) of [email protected]