Word lid van de NVMT

De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al 40 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland. Bijna 2.000 leden profiteren van de voordelen van het lidmaatschap: kennis, belangenbehartiging en producten en diensten.

We maken producten, diensten en advies op maat voor je praktijkvoering, speciaal voor leden. Leden van de NVMT krijgen korting op bijscholing en nascholing. En dan zijn er nog onze richtlijnen, factsheets, hét jaarlijkse congres, vakinhoudelijke avonden en wetenschappelijke artikelen. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden.

De NVMT is aangesloten bij de landelijke koepelorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is lid van de International Federation of Orthopedic Physical Therapists (IFOMPT), de World Physical Therapy (WPT) en de World Health Organisation (WHO).

Let op! De getoonde KNGF-lidmaatschap pakketten gelden alleen voor niet-leden KNGF en zijn een voorwaarde om een NVMT-lidmaatschap pakket op maat af te kunnen sluiten.