Factsheets, het beroepsprofiel en richtlijnen: hier vind je alle informatie over je vak. Op de kennisbank van de NVMT.

Ron van Heerde en Marnix van Leeuwen nodigen je uit voor de vakinhoudelijke avonden

De eerstkomende avond staat gepland woensdag 5 oktober, op de HAN Hogeschool in Nijmegen. Het thema is de nieuwe Beroepsnorm ‘manuele therapie in de cervicale wervelkolom’.

Snel daarna, op woensdag 12 oktober, spreken we je graag in het AFAS AZ Stadion in Alkmaar! Voor beide avonden kun je je nog aanmelden. De avonden zijn voor 4 punten geaccrediteerd voor het register Algemeen Fysiotherapie én Manuele Therapie en heel geschikt voor andere collega’s die hoofdpijn en nekklachten behandelen. Dus nodig je collega’s uit! Bekijk de video van Marnix.

test

Beroepsprofiel

Beroepsprofiel manueel therapeut

Het NVMT-beroepsprofiel (BP) voor de Manueel Therapeut (oktober 2014) is gebaseerd op het algemene profiel fysiotherapie van het KNGF. Op dit moment wordt het beroepscompetentieprofiel en de domeinbeschrijving herzien. De NVMT-commissie domeinbeschrijving manuele therapie is hiermee aan de slag. Leden en het kader denken over dit onderwerp mee.  

test

Bijscholing en nascholing

De NVMT maakte afspraken met scholingsaanbieders waardoor het mogelijk is om met 10% korting scholingen te volgen. Daarnaast vind je op deze pagina het scholingsportaal, onze factsheets en andere informatie over leren en wetenschap.

test