De jaarlijks gecombineerde ALV en Oostendorplezing is dit jaar op donderdag 30 november, je kunt op locatie of via een livestream aanwezig zijn.

Oostendorplezing
Traditiegetrouw beginnen we de november-ALV met de Oostendorplezing, een mooie manier om beleid en inhoud samen te brengen. Dit jaar spreekt Eddo Wesselink MSc. over ‘Paraspinale spiergezondheid als kenmerk van functionele beperking bij mensen met lage rugpijn'.

De Oostendorplezing is gratis voor leden en niet-leden van de NVMT en geaccrediteerd voor 1 punt.

De onderwerpen tijdens de ALV
Tijdens de ALV zal het bestuur de leden het jaarplan voor 2024 en de bijbehorende begroting met een contributievoorstel voorleggen ter accordering. Dit plan wordt interactief - via stellingen - met de (online) aanwezige leden besproken. Dus als je mee wil praten over het beleid en de koers van de NVMT, dan biedt deze ALV daar zeker de mogelijkheid voor.

Daarnaast nemen we op 30 november afscheid van bestuurslid Nathan Hutting. We hopen dat we tijdens de vergadering zijn opvolgster, Marloes de Graaf, kunnen benoemen.

Wil je erbij zijn? Bekijk dan onze websitepagina met alle informatie. Je kunt je daar ook aanmelden. 

Eddo Wesselink MSc. spreekt in de Oostendorplezing over ‘De klinische relevantie van paraspinale spiergezondheid als kenmerk van functionele beperking bij mensen met lage rugpijn'. In deze video kondigt hij zijn lezing aan.

VERENIGING

Maak kennis met de young professionals

NVMT Young Professionals is een netwerk binnen de NVMT van en voor jonge, ambitieuze manueel therapeuten tot en met 35 jaar.

De leden van Young Professionals denken met de NVMT mee over de (langetermijn)visie van de vereniging, zijn betrokken bij het jaarlijks symposium én houden nauw contact met studenten en net-afgestudeerde manueel therapeuten.

test

VERENIGING

Ambassadeurs

De NVMT-ambassadeurs zijn de makkelijk bereikbare vraagbaak voor leden van de NVMT. Bijvoorbeeld voor een vraag, jouw idee of mening. Dus, neem contact op met Jeroen, Joost, Roland, Ron of Sander! Onze focus ligt ook bij het vertalen van de wetenschap naar praktijk. En andersom. Dat doet de wetenschapsrapporter en dat doen we samen door kennislabs te organiseren, met onze bijdrage aan congressen.

Wanneer neem je contact op met een ambassadeur?

  • Je wilt sparren over casuïstiek of een vraag stellen over het vak
  • Je hebt een idee of suggestie
  • Voor wetenschappelijke ontwikkelingen en discussies
  • Omdat je lid wilt worden van het team! Want we zoeken ambassadeurs

test