Voor de leden

De NVMT is er voor alle leden. Onze doelstelling is het profileren en positioneren van de manuele therapie. Naast de belangenbehartiging draagt de NVMT bij in wetenschappelijk onderzoek en scholing voor manueeltherapeuten. Daarnaast organiseert de vereniging een jaarlijks congres, vakinhoudelijke avonden en krijgen leden ondersteuning op het gebied van praktijkvoering, kennis en vakinhoud. De NVMT is actief, met actieve leden.

Voorzitter én ambassadeur van de NVMT

Kennismaken met Tom Wijnands

Alle manueeltherapeuten die dit jaar een vraag stuurden naar het algemene mailadres van de NVMT ontvingen als reactie een soort omgekeerde uitnodiging. Van de nieuwe voorzitter Tom Wijnands. Tom nodigde zichzelf uit. Omdat hij wil weten waarom je een vraag hebt. En omdat hij wil weten wat het bestuur, de manueeltherapeuten en iedereen eromheen samen kunnen doen om het zo mooi mogelijk te maken voor de manuele therapie. Met elkaar. Dat is wat Tom noemt de ‘two way street’.

Tom bezocht naast manueeltherapeuten ook de andere bestuursleden ‘een sterk team!’. In een kennismakingsinterview vertelt Tom over de NVMT, het bestuur, ambassadeurs, bescheidenheid en over Tom als Tom niet werkt.

test
Over de vereniging

De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al 40 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland. De NVMT is aangesloten bij de IFOMPT (International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists), een officiele subgroep van World Physiotherapy.

De NVMT en wetenschap

Blijf op de hoogte van wetenschappelijke artikelen, lees wat de wetenschapsrapporter vertelt, over het eigen wetenschappelijk fonds van de NVMT en de samenwerking in het MSG Science Netwerk. NVMT-leden krijgen bovendien korting op wetenschappelijke artikelen, symposiums en lezingen.