De NVMT maakte afspraken met scholingsaanbieders waardoor het mogelijk is om met 10% korting scholingen te volgen. Daarnaast vind je op deze pagina het scholingsportaal, onze factsheets en andere informatie over leren en wetenschap.

Voor NVMT-leden

10% korting op scholing

Met een aantal scholingsaanbieders hebben we afgesproken dat NVMT-leden 10% korting krijgen op geaccrediteerde scholing voor manueel therapeuten. Dat is mooi, want daardoor kun je als NVMT-lid goedkoper geaccrediteerde scholingen volgen.

Per scholingsaanbieder vind je één pagina informatie over de scholingen die op korte termijn gepland staan. Daarnaast geven we voorbeelden van geaccrediteerde scholingen en lees je of er aanvullende voorwaarden zijn. Veel succes!

test
Lees meer!

Over de door de NVMT erkende masteropleidingen, onze podcasts, webinars en wetenschap.

Ron van Heerde en Marnix van Leeuwen nodigen je uit voor de vakinhoudelijke avonden

De eerstkomende avond staat gepland woensdag 5 oktober, op de HAN Hogeschool in Nijmegen. Het thema is de nieuwe Beroepsnorm ‘manuele therapie in de cervicale wervelkolom’.

Snel daarna, op woensdag 12 oktober, spreken we je graag in het AFAS AZ Stadion in Alkmaar! Voor beide avonden kun je je nog aanmelden. De avonden zijn voor 4 punten geaccrediteerd voor het register Algemeen Fysiotherapie én Manuele Therapie en heel geschikt voor andere collega’s die hoofdpijn en nekklachten behandelen. Dus nodig je collega’s uit! Bekijk de video van Marnix.

test
De NVMT en wetenschap

Blijf op de hoogte van wetenschappelijke artikelen, lees wat de wetenschapsrapporter vertelt, het eigen wetenschappelijk fonds van de NVMT en de samenwerking in het MSG Science Netwerk.

Techniek, indrukwekkende sprekers, prijzen, onderscheidingen en ook ludieke wetenswaardigheden

Zaterdag 17 september was de première van het eerste hybride congres van de NVMT. Hybride, maar ook op locatie in het bosrijke Papendal. Het congres werd gevolgd door 255 bezoekers, 179 online deelnemers en 300 online studenten manuele therapie. Maar liefst 13 computers, 5 camera’s en een team van 7 technici waren de hele dag aan het werk om alles goed in beeld te brengen.

test