De projecten van de NVMT

De young professionals en NVMT-ambassadeurs werken in 2023 samen aan drie belangrijke projecten: Het Merk Manuele Therapie, Kennislab en het Vliegwiel. Het doel van het Kennislab is om kennis te delen: wetenschappelijke kennis waar manueel therapeuten echt iets aan hebben. Het Merk Manuele Therapie geeft antwoord op de vraag: hoe gaan we opnieuw, gecoördineerd de manuele therapie opnieuw de wereld inbrengen? En het Vliegwiel werkt toe snel naar een mooi platform met onderzoeken voor de praktijk.

De NVMT en wetenschap

Blijf op de hoogte van wetenschappelijke artikelen, lees wat de wetenschapsrapporter vertelt, over het eigen wetenschappelijk fonds van de NVMT en de samenwerking in het MSG Science Netwerk. NVMT-leden krijgen bovendien korting op wetenschappelijke artikelen, symposiums en lezingen.

De NVMT-Podcasts

In onze eigen podcasts spreken manueel therapeuten en wetenschappers over het beroep, onderzoek en natuurlijk ook de bijeenkomsten en lezingen van de NVMT. We maken de podcasts zelf, met hulp van onze leden.

Krachten bundelen

Lid worden

Als manueel therapeut breng je mensen in beweging. Je helpt ze vooruit, omhoog, op gang - iedere dag. Als je dat al voor elkaar krijgt in je eentje, moet je je dan eens voorstellen wat je kunt bereiken als wij de krachten bundelen. Doe mee met de NVMT en word lid.

test

Scholing

De NVMT organissert vakinhoudelijke avondensymposiums en de Oostendorplezing. We werken mee aan de Capita Selecta lezingen van het MSG-netwerk. En we hebben met een aantal scholingsaanbieders afgesproken dat NVMT-leden minstens 10% korting krijgen op alle scholingen die geaccrediteerd zijn voor manueel therapeuten. Dat is mooi, want daardoor kun je als NVMT-lid goedkoper geaccrediteerde scholingen volgen.

Daarnaast vind je op deze pagina het scholingsportaal, onze factsheets en andere informatie over leren en wetenschap.

test

Jouw onderzoek in vakblad FysioPraxis

Maandelijks publiceert de NVMT in het Specialistenkatern van FysioPraxis, het vakblad voor leden. Wil jij ook een artikel publiceren? Dat kan. Je schrijft dan bijvoorbeeld over een onderzoek zijn, case-report of opinie-artikel. Jouw input is zeer welkom. Stuur je bijdrage naar [email protected].

test