Voor NVMT-leden

10% korting op scholing

Met een aantal scholingsaanbieders hebben we afgesproken dat NVMT-leden 10% korting krijgen op geaccrediteerde scholing voor manueel therapeuten. Dat is mooi, want daardoor kun je als NVMT-lid goedkoper geaccrediteerde scholingen volgen.

Per scholingsaanbieder vind je één pagina informatie over de scholingen die op korte termijn gepland staan. Daarnaast geven we voorbeelden van geaccrediteerde scholingen en lees je of er aanvullende voorwaarden zijn. Veel succes!

test
De NVMT en wetenschap

Blijf op de hoogte van wetenschappelijke artikelen, lees wat de wetenschapsrapporter vertelt, het eigen wetenschappelijk fonds van de NVMT en de samenwerking in het MSG Science Netwerk.

Beroepsprofiel

Beroepsprofiel manueel therapeut

Het NVMT-beroepsprofiel (BP) voor de Manueel Therapeut (oktober 2014) is gebaseerd op het algemene profiel fysiotherapie van het KNGF. Op dit moment wordt het beroepscompetentieprofiel en de domeinbeschrijving herzien. De NVMT-commissie domeinbeschrijving manuele therapie is hiermee aan de slag. Leden en het kader denken over dit onderwerp mee.  

test
Informatie voor patiënten

Op de consumentenwebsite kunnen patiënten informatie vinden over de verschillende mogelijke behandelingen. Als manueel therapeut (én NVMT-lid) kun je brochures downloaden voor de praktijk.