regioambassadeurs.jpg
01 november 2023

NVMT-ambassadeurs

De ambassadeurs zijn de oren en ogen van de NVMT in de regio. Zij helpen het bestuur het beleid onder de aandacht te brengen van leden en niet-leden.

De ambassadeurs informeren het bestuur over onderwerpen die vanuit de regio aandacht vragen. Ze zijn betrokken bij de vakinhoudelijke avonden, het symposium, de ALV en werken samen met andere specialisten verenigingen bij de organisatie van de vakinhoudelijke avonden.

Vacatures!

We zoeken nieuwe ambassadeurs. Meer informatie over het werk vind je in dit artikel.

Dit zijn de ambassadeurs van de NVMT

 

Activiteiten

  • Ruim 40 collega's waren 25 oktober 2022 aanwezig bij de interactieve Kennislab-bijeenkomst in Nijmegen. Edwin de Raaij en Francois Maissan spraken en ambassadeur Ron van Heerde begeleidde de bijeenkomst. Vanuit het bestuur was Melvin Bos erbij. 
  • 24 manueeltherapeuten waren bij het tweede Kennislab op Hanzehogeschool Groningen op 22 mei 2022. Een waardevolle avond met naast kennis ook interessante discussies.
  • Het onderwerp tijdens de eerste bijeenkomst van Kennislab op 8 mei 2022 in Utrecht is: Hoe maak je de vertaalslag van de wetenschap naar de praktijk? 

Wil je meer weten over de ambassadeurs of je meteen aanmelden als nieuwe ambassadeur? Stuur dan een mail of bel Jeroen Dockx: [email protected] of 06-229 985 92.