Minstens 10% korting op scholing

De NVMT organissert vakinhoudelijke avonden, sympoisums, de Oostendorplezing. We werken mee aan de Capita Selecta lezingen van het MSG-netwerk. En we hebben met een aantal scholingsaanbieders afgesproken dat NVMT-leden minstens 10% korting krijgen op alle scholingen die geaccrediteerd zijn voor het deelregister manuele therapie.

Dat is mooi, want daardoor kun je als NVMT-lid goedkoper geaccrediteerde scholingen volgen.

Per scholingsaanbieder vind je op deze pagina informatie over de scholingen die op korte termijn gepland staan. Daarnaast geven we voorbeelden van geaccrediteerde scholingen en lees je of er aanvullende voorwaarden zijn. Veel succes!

 

Krachten bundelen

Lid worden

Als manueel therapeut breng je mensen in beweging. Je helpt ze vooruit, omhoog, op gang - iedere dag. Als je dat al voor elkaar krijgt in je eentje, moet je je dan eens voorstellen wat je kunt bereiken als wij de krachten bundelen. Doe mee met de NVMT en word lid.

test
Denkfysio: 20% korting voor NVMT-leden

'Door een collectief te vormen met duizenden collega’s ontdekken we meer, wordt leren leuker en worden de uitdagingen waar we tegenaan lopen in de praktijk sneller en beter opgelost. Sluit je ook aan bij de community van Denkfysio, waarbij innovatie voorop staat. Energieke en gedreven professionals willen wij graag met elkaar verbinden om zorg op eigen wijze te verbeteren en veranderen. Wij als gepassioneerd team bieden daarom een aantrekkelijk en onderscheidend programma aan waarbij de ontwikkeling van jou als uniek professional centraal staat.'

Incitus

Incitus organiseert unieke cursussenthink tankslezingen en congressen voor professionals die zich willen onderscheiden van de rest en die anders durven te denken. Al onze cursussen delen een holistische kijk op het menselijk lichaam.

test
FysioLinks

'Fysiolinks biedt unieke geaccrediteerde nascholing voor fysiotherapeuten door het hele land. Met de ideale mix tussen online leren en contact onderwijs (Blended learning) brengen we wetenschap en praktijk samen: leren en doen. Voor nieuwe kennis en vaardigheden die écht bijblijven.'

NPi

Life long learning, dát is waar het NPi voor staat. Als manueel therapeut kun je kiezen uit verschillende thema’s, zoals musculoskeletaal en sportgezondheidszorg. Met cursussen, masterclasses, e-learnings en webinars ontwikkel jij je steeds verder en behandel je jouw patiënten volgens de nieuwste inzichten. Voor evidence- én practice-based scholing ben je bij het NPi aan het juiste adres. Kijk in de cursuskalender voor het volledige aanbod.

Het NPi werkt samen met het KNGF en de NVMT. NVMT-leden met een KNGF compleet-lidmaatschap hebben recht op 10% korting op de NPi-scholingen.

 

test
FysioLearning

FysioLearning is de nieuwe naam voor Scholing Randstad West 'Onder het motto 'Prettig dichtbij leren' bieden wij hoogwaardige kortdurend beroepsgebonden scholing aan. Dit doen we onder het motto 'Prettig Dichtbij Leren'. We streven naar cursussen in een prettige omgeving, filevrije reistijden, goede catering, maar bovenal kwalitatieve scholing die dicht bij de spreekkamer werkelijkheid van alle dag staat. Om dit te realiseren hebben we een team met gerenommeerde docenten. We richten ons op zorgaanbieders in de eerste en tweede lijn, met name fysiotherapeuten. Om zo goed mogelijk recht te doen aan het dichtbij leren hebben we verschillende locaties waar onze scholing kan worden aangeboden.'

Physio Global

'Physio Global brengt de wereld van dde fysiotherapie naar jou. Met de nieuwste onderwerpen en door podcasts, webinars en blogs.'

test