De Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al 40 jaar dé beroepsinhoudelijke vereniging voor manueel therapeuten in Nederland. Ruim 1.500 leden profiteren van de voordelen van het lidmaatschap: kennis, belangenbehartiging en producten en diensten.

Voor NVMT-leden

We maken producten, diensten en advies op maat voor je praktijkvoering, speciaal voor leden. Leden van de NVMT krijgen korting op bijscholing en nascholing. En dan zijn er nog onze richtlijnen, factsheets, hét jaarlijkse congres, vakinhoudelijke avonden en wetenschappelijke artikelen. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden.

Beroepsprofiel

Beroepsprofiel manueel therapeut

Het NVMT-beroepsprofiel (BP) voor de Manueel Therapeut (oktober 2014) is gebaseerd op het algemene profiel fysiotherapie van het KNGF. Op dit moment wordt het beroepscompetentieprofiel en de domeinbeschrijving herzien. De NVMT-commissie domeinbeschrijving manuele therapie is hiermee aan de slag. Leden en het kader denken over dit onderwerp mee.  

test

Techniek, indrukwekkende sprekers, prijzen, onderscheidingen en ook ludieke wetenswaardigheden

Zaterdag 17 september was de première van het eerste hybride congres van de NVMT. Hybride, maar ook op locatie in het bosrijke Papendal. Het congres werd gevolgd door 255 bezoekers, 179 online deelnemers en 300 online studenten manuele therapie. Maar liefst 13 computers, 5 camera’s en een team van 7 technici waren de hele dag aan het werk om alles goed in beeld te brengen.

test

Krachten bundelen

Lid worden

Als manueel therapeut breng je mensen in beweging. Je helpt ze vooruit, omhoog, op gang - iedere dag. Als je dat al voor elkaar krijgt in je eentje, moet je je dan eens voorstellen wat je kunt bereiken als wij de krachten bundelen. Doe mee met de NVMT en word lid.

test
De NVMT en wetenschap

Blijf op de hoogte van wetenschappelijke artikelen, lees wat de wetenschapsrapporter vertelt, over het eigen wetenschappelijk fonds van de NVMT en de samenwerking in het MSG Science Netwerk. NVMT-leden krijgen bovendien korting op wetenschappelijke artikelen, symposiums en lezingen.