photo-2022-09-19-08-51-16-002.jpg
25 november 2022

ALV 12 december 2022

De ALV van maandag 12 december aanstaande vindt plaats in het ’t Ketelhuis, Soesterweg 320, Amersfoort. Je kunt de ALV op locatie of online bijwonen.

Oostendorplezing
Traditiegetrouw beginnen we de ALV in december met de prof. dr. Rob Oostendorplezing: een goede manier om het beleidsmatige en inhoudelijke te combineren. Dit jaar wordt de lezing uitgesproken door Ivo Lutke Schipholt. Het onderwerp is Neuroimmunologie en musculoskeletale pijn: Een nieuwe frontier voor de manuele therapie? Binnenkort lees je op onze website meer over de lezing.

Kom je op locatie naar de lezing? Meld je dan vóór 28 november aan via [email protected]. De Oostendorplezing kan ook online gevolgd worden. Je meldt je dan aan via deze link voor vrijdag 9 december 09.00 uur.

Afscheid Gerard van der Wees, Diek Scholten en Radha Einerhand-Soekhoe
Op 12 december nemen we ook afscheid van onze voorzitter Gerard van der Wees - die na zeven jaar het bestuur van de NVMT gaat verlaten -, adviseur van de NVMT Diek Scholten en Radha Einerhand-Soekhoe. Radha was 14 jaar onze secretariële ondersteuning. We hopen tijdens de vergadering ook de opvolger van Gerard van der Wees te benoemen.

Voorafgaand aan de ALV organiseren we een afscheidsreceptie voor Gerard van der Wees. Je bent vanaf 17.30 uur van harte welkom voor een hapje en drankje. Aanmelden kan via de mail: [email protected].

ALV NVMT: praat mee over het jaarplan
Tijdens de ALV zelf legt het het bestuur het jaarplan voor 2023 - en de bijbehorende begroting - voor aan de NVMT-leden. Dat doen we dit jaar op een nieuwe, interactieve manier, door middel van stellingen die het bestuur voorlegt aan de aanwezige leden. Deze stellingen worden besproken. Dus als je mee wilt praten over het bestuur en over de koers van de NVMT: deze ALV biedt je daar zeker de kans voor.

Kandidaat voorzitterschap: Tom Wijnands

Met elkaar bouwen aan een mooie toekomst!
'Ik heb mij kandidaat gesteld voor het voorzitterschap omdat ik voor de NVMT een verbindende factor wil zijn en wil zorgdragen voor een goed samenwerkingsproces, zowel met het bestuur als met de leden, want een ledenvereniging kan tenslotte alleen bestaan door de leden.

Maar eerst zal ik iets meer over mezelf vertellen. Ik ben in 2012 afgestudeerd als manueel therapeut in Rotterdam, nadat ik in 2008 de basisopleiding in Amsterdam heb afgerond. Afgelopen jaren was ik al zeer betrokken bij de NVMT, eerst als Young Professional en later ook als Regio Ambassadeur. Bovendien ben ik sinds 2021 voorzitter van een Paramedische Coöperatie.

In die periode is mijn affiniteit met de vereniging steeds meer gegroeid. Wij zijn goed in wat we doen, onze patiënten weten dat, maar weten onze aanpalende zorgprofessionals dat ook? De laatste jaren zijn hier enorme stappen in gemaakt, maar we zouden onszelf nog meer onder het voetlicht kunnen brengen dan dat wel al doen. Tegelijkertijd, realiseer ik me ook dat we dat met elkaar moeten doen. We moeten weer de verbinding opzoeken, die soms wat onder druk lijkt te staan.

Daarom stel ik me kandidaat. Om deze verantwoordelijkheid op te pakken en met elkaar te bouwen aan de mooie toekomst die ons vak verdient!'

Het programma op 12 december

 • 17.30 uur     Receptie Gerard van der Wees
 • 19.00 uur     Begin livestream prof. dr. Rob Oostendorplezing
 • 19.15 uur     Begin Oostendorplezing
 • 20.00 uur     Eind prof. Dr. Rob Oostendorplezing
 • 20.15 uur     Begin livestream ALV
 • 20.30 uur     ALV
 • 21.30 uur     Einde ALV, aansluitend een drankje

Alle benodigde stukken staan bij de documenten op deze pagina. Wil je de informatie per post ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Praktische informatie

De aanmeldmogelijkheden samengevat
Wil je aanwezig zijn in Amersfoort? Meld je dan aan via deze [email protected]. Met het oog op de zaalcapaciteit willen we uiterlijk zondag 27 november weten of je komt.

ALV in hybride vorm
Je kunt de ALV ook online bijwonen. Wil je online aanwezig zijn?

 • Meld je dan aan via deze link. Aanmelden kan tot vrijdag 9 december 9.00 uur. Na je aanmelding ontvang je een toegangscode en verdere toelichting. 
 • Tijdens de vergadering is het mogelijk om vragen te stellen via een chatkanaal. In de bevestiging van je deelname lees je hoe dat werkt.

Stemmen
Het stemmen over de voorstellen vindt uitsluitend digitaal plaats. Dus zowel voor de online aanwezigen als voor de fysiek aanwezigen. Fysieke deelnemers wordt geadviseerd om tijdens de ALV een mobiele telefoon bij zich te hebben om te kunnen stemmen tijdens de ALV. Stemmen is voor alle aangemelde leden mogelijk.

 • Op vrijdag 9 december ontvang je per mail een link om in Online ALV jouw stem uit te brengen.
 • Vanaf vrijdag 9 december 21.00 uur is het mogelijk om te stemmen.
 • Je kunt digitaal stemmen tot tijdens de ALV op maandag 12 december door de voorzitter wordt aangegeven, dat de stemming is gesloten.

Om het stemmen goed te laten verlopen is het belangrijk dat je lidmaatschapsgegevens, zoals telefoonnummer (06-nummer) en emailadres, up-to-date zijn in MijnKNGF.nl. We vragen je vriendelijk om deze gegevens te controleren voordat je je aanmeldt voor de ALV.

Vragen
Tijdens de vergadering zal het bestuur de belangrijkste vragen direct beantwoorden. De overige vragen worden na de ALV via een Q&A document beantwoord en op de website van de NVMT geplaatst. Daarom is het verzoek je vragen (ook voor de rondvraag) over de agenda en de onderliggende stukken vooraf te sturen aan [email protected].

Tot ziens op maandag 12 december!

Agenda (alleen voor NVMT-leden)

Deze informatie is alleen voor leden van de NVMT beschikbaar.