nvmt-13-web.jpg.png
23 november 2022

Uitnodiging ALV en Oostendorplezing

Op maandag 12 december staat de volgende ALV gepland, in ’t Ketelhuis in Amersfoort. Traditiegetrouw begint deze ALV met de Oostendorplezing.

De Oostendorplezing
Ivo Lutke Schipholt spreekt over ‘de recente ontwikkelingen met betrekking tot neuroimmuun responsen bij musculoskeletale pijn en de potentiële beïnvloeding hiervan middels (multimodale) manuele therapie’. Hij geeft antwoord op de vraag: Neuroimmunologie en musculoskeletale pijn: Een nieuwe frontier voor de manuele therapie? Ivo maakt een vertaalslag van recent onderzoek naar de klinische praktijk van de manueeltherapeut. Bekijk de video die Ivo maakte voor de lezing:

Kom je op locatie naar de lezing? Meld je dan voor 28 november aan via [email protected]. De Oostendorplezing kan ook online gevolgd worden. Je meldt je dan aan via deze link. 

ALV NVMT: praat mee over het jaarplan
Tijdens de ALV zelf legt het bestuur het jaarplan voor 2023 - en de bijbehorende begroting - voor aan de NVMT-leden. Dat doen we dit jaar op een nieuwe, interactieve manier, door middel van stellingen die het bestuur voorlegt aan de aanwezige leden. Deze stellingen worden besproken. Dus als je mee wilt praten over het bestuur en over de koers van de NVMT: deze ALV biedt je daar zeker de kans voor. Bekijk hier alle informatie over deze ALV, zoals de agenda en documenten.

Afscheid Gerard van der Wees, Diek Scholten en Radha Einerhand-Soekhoe
Op 12 december nemen we ook afscheid van onze voorzitter Gerard van der Wees - die na zeven jaar het bestuur van de NVMT gaat verlaten -, adviseur van de NVMT Diek Scholten en Radha Einerhand-Soekhoe. Radha was 14 jaar onze secretariële ondersteuning. We hopen tijdens de vergadering ook de opvolger van Gerard van der Wees te benoemen.

Voorafgaand aan de ALV organiseren we een afscheidsreceptie voor Gerard van der Wees. Je bent vanaf 17.30 uur van harte welkom voor een hapje en drankje. Aanmelden kan via de mail: [email protected].

Het programma op 12 december

  • 17.30 uur     Receptie Gerard van der Wees
  • 19.00 uur     Begin livestream prof. dr. Rob Oostendorplezing
  • 19.15 uur     Begin Oostendorplezing
  • 20.00 uur     Eind prof. Dr. Rob Oostendorplezing
  • 20.15 uur     Begin livestream ALV
  • 20.30 uur     ALV
  • 21.30 uur     Einde ALV, aansluitend een drankje

De aanmeldmogelijkheden samengevat
Wil je aanwezig zijn in Amersfoort? Meld je dan aan via [email protected]. Met het oog op de zaalcapaciteit willen we uiterlijk zondag 27 november weten of je komt.