nvmt-kennislab-3.png
30 maart 2023

Kennislab: de eerste datums zijn bekend

Van de praktijk naar de wetenschap en de wetenschap naar de praktijk: in mei beginnen we met Kennislab.

Tijdens het Kennislab wordt een brug geslagen tussen de wetenschap en praktijk. We stellen de vraag: wat is er nodig om de klinische zorg, de manueeltherapeuten, beter in contact te brengen met de wetenschap?

François Maissan en Edwin de Raaij - beiden werken in de praktijk en zijn net gepromoveerd met een onderzoek dat écht praktijkgericht is - spreken op maandagavond 8 mei op Hogeschool Utrecht en maandag 22 mei op de Hanzehogeschool in Groningen. De avonden beginnen om 19.00 uur (je bent welkom vanaf 18.00 uur voor een broodje) en om 21.00 uur is er daarna alle ruimte voor een drankje en om te netwerken. Meld je aan!

De NVMT nodigt alle manueeltherapeuten uit om te komen. Niet-leden betalen een bijdrage van € 25 en kunnen zich aanmelden via [email protected], ter attentie van Francis van der Pas. Geef in je mail aan bij welk Kennislab je aanwezig wilt zijn. 

Wil je meer weten over het Kennislab? Lees het interview met Martine Verwoerd. Binnenkort volgen er meer datums en locaties, verspreid over de verschillende hogescholen in het land.