ifompt-3.png
22 november 2023

Awards IFOMPT Conference

Tijdens het de IFOMPT Conference in Bazel worden awards uitgereikt en je kunt daarvoor kandidaten nomineren.

Dit zijn de awards

David Lamb Award
Award voor de schrijver van een impactvolle wetenschappelijke  publicatie (deadline 15 december 2023). Lees meer over deze award

Geoffrey Maitland Award
Award voor een persoon die een grote bijdrage heeft geleverd aan de manueel therapeutische praktijk (deadline 15 december 2023). Lees meer over deze award.

Honorary Life Service Award
De award voor iemand die zich langdurig voor IFOMPT en/of de manuele therapie heeft ingezet. De persoon of personen kunnen al dan niet manueel therapeut zijn en hebben een uitmuntende bijdrage of uitstekende dienst op lange termijn geleverd, ongeacht hun status of rol binnen IFOMPT. Het kan ook iemand zijn die een langdurige stempel heeft gedrukt op de beroepsgroep zonder lid te zijn van een specifieke IFOMPT-commissie, adviesgroep of taskforce. 
LET OP! Dit verzoek moet door de NVMT worden ingediend, de interne deadline voor aanmelden bij de NVMT is 15 december 2023. Stuur je nominatie naar Marloes de Graaf,  [email protected].

Patron Award
Award voor personen of organisaties die een financiële bijdrage aan IFOMPT hebben geleverd. Deze prijs erkent en prijst een individu en/of organisatie die een aanzienlijke financiële bijdrage heeft/hebben geleverd aan IFOMPT.
Criteria: De onderscheiding kan worden toegekend aan degenen die een aanzienlijke financiële bijdrage hebben geleverd aan IFOMPT, zowel tijdens hun leven als postuum. Ze hoeven geen lid te zijn van IFOMPT en moeten een aanzienlijke financiële bijdrage aan IFOMPT hebben geleverd om de doelstellingen ervan te bereiken. 
LET OP! Dit verzoek moet door de NVMT worden ingediend, interne deadline aanmelden bij de NVMT 15 december 2023. Stuur je nominatie naar Marloes de Graaf,  [email protected].

Meer informatie over IFOMPT

De nieuwsbrieven en natuurlijk ook andere informatie over het congres verzamelen we op onze IFOMPT-websitepagina