30 mei 2023

ALV 13 juni 2023

Hierbij nodig ik je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de NVMT op dinsdag 13 juni. Je kunt de ALV op locatie in Hotel Houten (van der Valk) of online bijwonen.

! Vanwege werkzaamheden aan MijnKNGF is het niet mogelijk om je aan te melden via de aanmeldlink. Stuur daarom een mail naar [email protected] met in de mail: 

 • Je voor- en achternaam
 • Relatienummer van het KNGF
 • ALV NVMT 13 juni

De highlights van 13 juni
Tijdens deze ALV legt het bestuur de verantwoording af over het jaar 2022, secretarieel en financieel. We praten je bovendien bij over de drie projecten van de NVMT in 2023: Het Merk Manuele Therapie, Vliegwiel en Kennislab. Daarnaast lichten we een tipje van de sluier over ons minisymposium in november

En last but not least: tijdens de borrel na de ALV nemen we afscheid van bestuurslid Marianne de Roon. Marianne was negen jaar verantwoordelijk voor de portefeuille PR en Communicatie en we zijn haar heel dankbaar voor al haar werk. Marianne schreef zelf deze blog over haar werk als bestuurslid. Haar opvolger stellen we natuurlijk ook voor op 13 juni.

Praktische informatie
Vanaf vandaag staan de vergaderstukken op deze pagina. Wil je de stukken per post ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected].

ALV in hybride vorm
Veel leden geven er de voorkeur aan om de ALV online te volgen, al was het maar omdat het reistijd scheelt. Daarom kiezen we ook dit keer voor een hybride aanpak. Een live-vergadering op locatie, met daaraan gekoppeld een livestream.

Vragen stellen
Tijdens de vergadering is het alleen mogelijk om vragen te stellen via een chatkanaal. Het bestuur zal de belangrijkste vragen direct beantwoorden. De overige vragen worden na de ALV via een Q&A document beantwoord en inclusief presentatie op de website van de NVMT geplaatst.
Om ons goed voor te bereiden vragen we je je om je vragen over de agenda en de onderliggende stukken vooraf te sturen aan [email protected].  Dat geldt ook voor de rondvraag.

Stemmen alleen digitaal
Stemmen over de voorstellen kan uitsluitend digitaal. Dat geldt voor de mensen die online en fysiek aanwezig zijn. Fysieke deelnemers adviseren we om tijdens de ALV een mobiele telefoon bij zich te hebben om daarmee te stemmen tijdens de ALV. Stemmen is alleen voor aangemelde leden mogelijk.

 • Op maandag 12 juni ontvang je per mail een link om in Online ALV jouw stem uit te brengen.
 • Vanaf maandag 12 juni 12.00 uur is het mogelijk om te stemmen.
 • Je kunt digitaal stemmen tot het moment waarop tijdens de ALV op dinsdag 13 juni door de voorzitter wordt aangegeven dat de stemming is gesloten.

Om het stemmen goed te laten verlopen is het belangrijk dat je lidmaatschapsgegevens, zoals telefoonnummer (06-nummer) en emailadres, up-to-date zijn in MijnKNGF. We vragen je vriendelijk om deze gegevens te controleren voordat je je aanmeldt voor de ALV.

Het programma

 • 18.00 uur: Soep met broodjes in Houten
 • 18.45 uur: Begin livestream ALV
 • 19.00 uur: Ledenvergadering
 • 21.00 uur: Einde ALV
 • 21.15 uur: Borrel en afscheid Marianne de Roon

Locatie
Hotel Houten (van der Valk)
Hoofdveste 25
3992 DH Houten

Aanmelden

 

! Vanwege werkzaamheden aan MijnKNGF is het niet mogelijk om je aan te melden via de aanmeldlink. Stuur daarom een mail naar [email protected] met in de mail: 

 • Je voor- en achternaam
 • Relatienummer van het KNGF
 • ALV NVMT 13 juni

Documenten ALV
Door vertraging in het verwerken van de jaarcijfers 2022 is onze externe accountant nog niet in staat een jaarrekening met verklaring af te geven. We hopen de jaarrekening met accountantsverklaring zo snel mogelijk te ontvangen om voor te leggen tijdens de ALV.

Tot dinsdag 13 juni aanstaande!

Met vriendelijke groet,
Namens het NVMT-bestuur,

Tom Wijnands