tom.jpg
25 april 2023

Blog Tom Wijnands: zelfreflectie

Elk jaar is de heidag een gezamenlijke activiteit tussen bestuur, ambassadeurs en young professionals. Ook dit jaar. Uit deze bijeenkomsten komen altijd hele mooie en waardevolle ideeën die we meteen praktisch willen invullen. Deze keer stond een andere vraag centraal: ‘Wanneer doen we het goed met elkaar en wat hebben we daarvoor nodig?’.

Die vraag klinkt misschien heel logisch. Maar door de wisselingen die we hebben gehad in het bestuur én de wisselingen die nog gaan komen, is het extra belangrijk om de vraag te stellen. En niet alleen voor ons als bestuur, maar ook voor de vereniging. Daarom nogmaals mijn oproep: Blijf vooral met ons en met mij in gesprek, net zoals wij dat ook andersom doen. Vertel het ons!

Naast de heidag was er deze maand de sollicitatieprocedures voor de twee vrijkomende portefeuilles in het bestuur. We hebben goede en inspirerende gesprekken gevoerd en twee kandidaten vinden we heel geschikt. Allebei kunnen ze volledig vanuit hun eigen visie invulling geven aan de functie. Binnenkort stellen we de kandidaten natuurlijk uitgebreid voor.

Ik sluit af met de eerste Kennislabs die voor de deur staan, een leuk nieuw format waarbij interactie centraal staat. Heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan snel.

Ik wens iedereen een fijne Koningsdag toe, een mooi moment om even los te komen van de dagelijkse praktijk, om daarna weer te gaan bouwen aan onze toekomst.